Light up



Polisanmälan är gjord. Nya visakortet kom idag, nytt körkort beställt, fått låset till lägenheten och brevlådan bytt samt nya nycklar och tags till det. Gud vad man kan ställa till det då....

Jag har iaf världens bästa Klawsome som hjälpte mig, jag förde över pengar till hans konto så tog han ut dem till mig så att jag kan köpa nytt busskort, eftersom det gick ut igår.

För övrigt har jag varit lite krasslig de senaste dagarna med lite feber och ont i halsen, men Tim trotsade mina baciller och kom hit igår med fishermans friend, choklad och Ben & Jerrys. Sen lät han mig somna i hans knä en stund och han gick t.o.m ut med Grey efter att jag däckat. Det blev en väldans massa plusspoäng där =)


Imorgon har jag föreläsning kl 10:15 och på kvällen blir med nog film med Klawsome och Lucia =)





<3


Önskelista for real


Okejdå, här kommer önskelistan =)

Jag önskar mig en del bra att ha hemmaprylar men även en del saker som jag bara VILL HA!


- En stekpanna
- Kastrull storlek större (för t.ex storkok av soppa)
- Stavmixer
- Lakan. Mer specifikt typ dessa:
(Som finns på H&M home. Eller något liknande färgglatt och fint)


- Den här väskan: (Som finns på http://www.shock.se/system/search/product.asp?id=140530)

Messenger bag JD Big Logo, John Doe Merch


- Reebok easytone strl. 37 (Behöver nya gympadojjer)
- Är även i behov av nya byxor så presentkort skadar inte =)


AMEN ÅÅÅÅ!


Pixie måste lära sig att inte ha så höga förväntningar på utekvällar =)
Igår var det fest på kölsvinet och jag ääääälskar kölsvinet. Så det började med förförfest hos Klas (iklädd min nya System of a down t-shirt som Bunny skänkte mig) sedan drog vi till Isak där vi såg på det här: http://www.youtube.com/watch?v=C8Wu3Bps9ic&feature=related på youtube.
Sen tog vi bussen till Malmö C och skuttade bort till Kölsvinet som ligger i hamnen där. Ooooo, alla underbara människor som jag fick kela med =)

Vaknade snurrig i skallen med läppstifts-pussavtryck på ena booben och ett massivt sugmärke på halsen.... hihi.

Väskan den försvann under kvällen så idag ringde jag banken för att spärra mitt kontokort. Tyvärr fanns även lägenhetsnycklar och smink i väskan så det är mindre roligt, som tur är har jag anförtrott Klas med mina extranycklar.

Nu inväntar jag pojkvännen för myslördagskväll =)












<3


Update.



Ni som har facebook kanske såg detta.




Jupp, det där! Nu hör jag pappa sucka och mumla något om att man inte måste bli tillsammans...
Men han heter Tim och kommer från Australien, så det kommer bli fantastiskt roligt den dagen jag låter honom träffa pappan min... Men det är ok pappa, du snackar i alla fall bättre engelska än Henrik Schyffert i dessa videorna =D



Önskelista



Tenta den 18/1.
Det visar sig att jag har ärvt lite av mammas skin på näsan trots allt då jag flera gånger fått agera Hitler mot tjejerna som jag ska göra min tenta med eftersom de är lite bekväma av sig.

HitlerPixie!


Nyårshelgen


Göteborg är alltid lika awesome. Det var fruktansvärt mysigt att våldgästa Bunny och Macgyver och träffa alla mysiga gbg personligheter =)
På nyårsafton åt vi trerättersmiddag och mös hemma, blev redlöst fulla och hade jättemysigt. Undertecknad vaknade i ett skrattanfall och väckte de andra då mindre nöjda gästerna =)
Vi sprang på äventyr i Slottskogen och tittade på sälar och andra kreatur, vi besökte en affär som heter Bengans där jag köpte lite LP-skivor. Vi såg en rad fruktansvärt dåliga filmer och även ett par bra sådana.
Världens mest awesome Patrik tog en rad superfina bilder som kan ses på facebook, men jag tycker de är så fina så jag lägger upp dem här med. (De första två är dock mina =P)





^Magnus och Martina sover på bussen!



^Macgyver och Cicci.



^Vi spelar munchkin och jag fattar noll.



















^Macgyver macgyvrar sig.


^Magnatar hjälper till.



^Martinakatt.
















^Björn











^Sötaste Bunnyn ever










^Magnatar the Hunk



^Macgyver och vad some ser ut som min sko?


RSS 2.0