One two Freddy's comming for you...


Soffi vill se....


I just wanna be ok...


I just wanna feel something today.





Gissa vad?



Idag har jag varit på äventyr med Kitty. Jajamensan vi tog oss till Simrishamn och Jake på Body Upgrade :D

Kitty skaffade sin första tatuering och jag lade till några stjärnor i nacken. Jag ville ha mer färg i livet, så nu är jag färgglad även om jag är näck :P En rosa, en blå och en grön stjärna blev det. Det var inte så farligt för min del, men jag led med Kitty som skaffade en stor detaljerad blomranka tvärs över revbenen, det tog två timmar för hennes att bli klar, men tjusig det är den.

Kittys nya tatuering.






Och mina färgglada stjärnor.





Och innan vi gick sa Jake att jag måste börja tänka större, så nästa tatuering blir kanske ett helt konstverk. :P


Dags att sova...


Just nu sitter Soffi i sängen och myser, snart är det dags att sova. Jag har kletat på tandkräm på kinden för jag har lyckats få en finne där. Typiskt! Man borde kanske köpa Tea Tree Oil igen för det är toppen mot finnar :D

Imorgon blir det bakning av efterrätt som jag blev tilldelad ansvaret för till Kräftskivan som vi ska på hos mina föräldrar på kvällen. Och så ska jag ju duscha och försöka göra mig lite snygg. Jag har bestämt vad jag ska ha på mig men tyvärr har jag nyss rensat bland sminket och inte hunnit skaffa några nya snygga ögonskuggor så make-upen blir inget avancerat :P


Älsklingens föräldrar har precis kommit hem från en resa till Island och med sig hade de sådana här härliga vantar och jag fick ett par. Riktigt tjocka och härliga så nu kan jag hålla mig varm om händerna på vintern.




Dum idé


Soffi lyckades bränna sig med sin nya locktång, inte världens bästa idé, det gjorde ju ont.






Greys Anatomy


Okej, de första 5 minuterna av den nya säsongen av Greys Anatomy finns här nedanför. OBS!!! Om ni inte vill veta vad som händer förrän säsongen startar titta då inte nu....

Men jag var bara tvungen att dela med mig :D




Imse Vimsiga Soffi


Vet ni vad som inte är fullt så roligt som det låter? Att tappa ett paket spagetti på köksgolvet. Nej, det är faktiskt inte speciellt skoj alls, och det tar sin tid att plocka upp utan att all spagetti bryts och faller på golvet igen fast i mindre bitar.

Vet ni vad som inte heller är så kul? Att på söndag kvällen komma på att man har prov i Företagsekonomi morgonen därpå.
En annan sak som inte är fullt så rolig? Soffis upptagningsförmåga av pur fakta.

En sak som faktiskt är kul? Fotot i Soffis nya pass, speciellt det faktum att jag helt plötsligt verkar ha blivit skelögd, och att medan det ena ögat fint ser rakt fram så kollar det andra in taket snett ovanför (Eller har jag varit skelögd hela mitt liv och bara inte märkt det?). Och för att inte glömma det skräckslagna uttrycket som kommit över mina anletsdrag. Det är faktisk så att man brister i skratt, eller tårar, det är väl tur att jag inte är en globe-trotter.




^Skelögd?


Spara


Jag har kommit på ett bra sätt för mig att spara. Jag tar ut pengarna i kontanter, jag har nämnligen upptäckt att jag är motvillig till att bryta 100 och 500-lappar. Pengarna på kontot som jag inte kan se eller ta i är mycket lättare att spendera.

Det var bara en fotnot liksom.
Idag har jag faktiskt köpt en ny väska på Lindex, ett skärp och mitt allra första läppstift. Vuxet va? Läppstift alltså...


Nä om man skulle ta och jobba igen.






Who the hell is gonna believe me...


Just nu sitter jag och försöker göra psykologi läxa. Inte det lättaste, för jag ska skriva en liten fördjupning och Depressioner och titt som tätt läser jag något och kommer på att det nästan är en exakt beskrivning av mig och hur jag mått de senaste månaderna. Och varje gång jag läser något för B tycker han samma sak.

Nedstämdhet och minskad glädje, Minskat intresse för saker man innan tyckt om, viktnedgång, svaghetskänsla och brist på energi, överdrivna eller obefogade skuldkänslor och värdelöshetskänslor, minskad koncentrationsförmåga... osv.

Har ingen lust att skriva ner allt det här när man känner sig så träffad.... blä.


Igår efter jobbet kom jag hem och då hade B plockat in sängen i sovrummet igen. Det är så fint.







Ber om ursäkt för kassa bilder, batteriet i den riktiga kameran i slut och jag har inte orkat leta upp laddaren...
Nu saknas bara sänggavel och mitt skrivbord. Woot.


Titta! Titta!


Idag har jag haft en bra dag. I alla fall än så länge. Dels för att B och jag fick hämta matbordet som vi fick av hans snälla syster. Så här fint är det i vårt kök.





Nu kan mina systrar få komma och dricka te i mitt kök :D


...


Att ligga hemma i sängen hela dagen kan bli tråkigt...





RSS 2.0