Midsommar :D


Lyckades just radera mitt inlägg. Orkar inte skriva om...  blääää... bilder till er :D


































Ett par saker


Du kanske inte visste om Pixie...



1. När jag ska gå över ett tågspår tittar jag åt båda hållen först ifall tåget skulle komma och de glömt ta ned bommarna.

2. Jag har inga problem med att kräkas, det är illamåendet som är jobbigt. Att få kräkas efter att ha mått illa är snarare en lättnad och så fort jag mår illa hoppas jag att jag kommer spy snart så det går över.

3. Jag vill ha en Mini-PC OCH en normalstor laptop.

4. Jag tror fortfarande att min pappa är en superhjälte och att mamma kan lösa alla problem jag har (klura ut vilken sjukdom jag har/ vad det är för fel på hunden/ och se till at det är sol på min bröllopsdag)

5. Jag kallar mamma och pappa för mormor och morfar till Grey.

6. Jag får ett litet euphoriskt rus över mig när jag köper saker - kläder, mat, en hamburgare på McDonalds.

7. När jag är ute och rastar Grey och går över övergångsställen måste han gå exakt bredvid mig på motsatt sida av bilen, för jag är rädd att någon ska köra över honom.


:D

 


Brännbollarna!


Igår packade hippiefamiljen (systrar med gubbar, mommi och papps, samt B) ihop sig och drog till Öja för lite härlig rockabilly musik med The Baseballs (Eller brännbollarna som vi döpte om dem till).
Det blev stoj och stim systrar emellan (bl.a ihopknutna skor och uppknäppta bh:ar), en del dans och MYCKET skoj!




^Håll med om att snubben i mitten är rätt mumsig!





Ikväll blir det pannkakor och mys framför datorn för undertecknad eftersom gubba min jobbar :D


Core


Spännande nyheter!
Igår kväll var jag på gymmet, klämde in ett Core pass innan jag skulle hem till syster 2 och natta virvelvinden. Härligt med lite magträning tycker jag. Vi var dock bara 3 stycken som ville träna istället för att njuta av det fina vädret som behagade visa sig igår.
I alla fall så efter passet var klart och jag hade gjort mig iordning för att åka hem så frågade instruktören mig om jag kanske ville hålla i ett par Core pass i sommar. Hon tycker att jag har bra teknik och lyssnar på musiken. Oj oj, smickrad som attans! Stort flin på läpparna. "Du kan väl tänka på det" sa hon. Absolut tyckte jag.

Jag som alltid tyckt att jag är så väldans otränad! Det är ju grymt spännande tycker jag, tycker inte du det?

Man kanske ska gå och bli personlig tränare? Hahahaha


Vecka 24



Nu sitter jag hemma hos syster 1 med min andra kopp te och väntar på att kidsen skall vakna. På Spotify lyssnar jag på Glee, för så töntig är jag :D
Idag ska vi försöka få tag på kaklet till badrummet, äntligen, det ska bli skönt att ha införskaffat en av de stora grejerna. Det känns som att pengarna sinar ohyggligt fort utan att vi egentligen skaffar något av innebörd.
Tänk vad skönt när badrummet är klart och jag slipper springa på toa i källaren sjuttioelva gånger om dagen p.g.a min pyttelilla blåsa. Och tänk när vi äntligen får börja med köket :D


I helgen väntar veckans mest spännande, en teckningskurs. Och på söndag kväll blir det The Baseballs. Det ska bli riktigt kul, har längtat efter att få gå på en teckningskurs, utbudet av sådana i Ystad lämnar något att önskas.

I lördags fick jag en liten dos Malin, not nearly enough though. <3


Nya Böcker


Eftersom jag fick tillbaka på skatten idag bestämde jag att det var dags att beställa lite nya böcker. Det är alltid kul.

Så jag beställde hem:

Eat Pray Love - Elisabeth Gilbert. Jag har velat läsa den här ända sedan jag så Elisabeth på Oprah för något år sedan, men har aldrig riktigt fått tummen ur.







Lock and Key - Sarah Dessen. Detta är egentligen en ungdomsbok, men storyn om en alkoholiserad mamma och syskonband verkade rar.

Lock and Key (9780142414729) -  Sarah Dessen - Böcker



Chobits. En manga serie, bara för att jag alltid velat läsa en mangaserie men aldrig orkat.






Och så.

Peter Pan - J.M Barrie. För att en drömvärld som Neverland kommar vara näring åt min fullkomligt ologiska och romantiska själ. :P







<3


Tisdag



Idag passar jag William eftersom han blev sjuk igår. Lugnt som attans. Jag hade planerat att jag skulle ner till CDdata och titta på en ny laptop efter att ha fått psykbryt på min gamla som nu stänger av sig var 10minut. B och jag drog med oss Wilsing och det var inga problem alls, så en ny laptop blev inköpt. YAY!
Den ser ganska vanlig och tråkig ut, men eftersom det är MIN dator och inte en som jag stulit av mannen min så får jag pimpa den hur jag vill. LYCKA!


Det är så ofantligt soft att passa den här killen alltså, han är så söt och go. Ibland har han lite selektiv hörsel men så fort han låter lite sträng så lyssnar han direkt :D
Om ca 2 timmar ska vi hämta lillasyster på dagis men fram till dess blir det lite bygglekar :D


Galenskap



Såååå, Soffi och tre andra galna tjejer ska gå och se Twilight Movie Night - med Ystads alla twilight fans. Haha. De visar då alla tre Twilight filmer på bio samma kväll. Det låter väl underbart?

Njae, men roligt iaf.

 

 

 


Oooh work work


Just nu sitter jag på jobbet och tittar längtansfullt ut på det fina vädret. Om en haltimma går båten så snart borde resenärerna dyka upp :D

Häromnatten sov jag över hos mommi och papps för att slippa byggdammet därhemma. Jag sov i föräldrarnas rum eftersom de var på besök i Stockholm, och syrran ockupperade gästrummet med sina kids. Grey somnade på min arm så när han mitt i natten sätter sig käpprak i sängen och stirrar mot sovrumsdörren vaknar jag med. Han satt där ett tag innan jag vågade somna om, och blicken gick från dörren till pappas sida av sängen, långsamt fram och tillbaka. Aningen creepy tyckte jag som tror att han kollade på spöken...


RSS 2.0