City Gross



Ja, alltså, om man inte orkar, för att man råkat köpa alldeles förmycket mat typ 3 överfulla kassar (var!), gå hem från City Gross så kan man flörta lite med en taxi och få skjuts de 200 metrarna hem!

Det är i alla fall så Lucia och Pixie gör!


You're original, cannot be replaced


Mjau!
Idag kom jag hem ifrån pratiken och först blev jag sur och arg, sen blev jag glad och tillsist blev jag jätteglad!
Här kommer händelseförloppet "frame by frame!
Jag öppnar min brevlåda och har fått räkning från SEB, woot min kreditkortsräkning, så jag öppnade den och blev sur och arg, fast mest på migsjälv eftersom jag är en spendingwhore (sätt inte kaffet i halsen, kortet klippte jag för att impa på Tim i december och därför har inget nytt handlas sen dess, men ja alltså den är hög nog ändå). Och då bestämde jag mig att eftersom jag inte behöver betala hyra två månader i sommar ska jag spendera samma summa på att betala av det dumma kredtikortet!!
Och jag förväntar er av mig min kära familj att ringa och terrorisera mig i slutet av Juli och Augusti och säga "Hej, Pixie! Hur mycket betalade du av på din kreditskuld denna månaden? Hur mycket är kvar på den nu????" och verkligen sätta press på mig att göra det! Snääääääälla?

Sen öppnade jag min mail, huffandes och puffandes sur som jag var, och där i låg ett mail från (dun, dun, dun) Sci Fi bokhandeln. WHAT? Jo de undrade om jag fortfarande var intresserad av jobb där, för de behöver vikarier och de har gallrat ner alla inlämnade CVs till ett halvdussin. "Svara ja på detta mail om du fortfarande är intresserad så hör vi av oss om du blir aktuell för intervju" och liksom jag tycker det är lite coolt även om jag kanske blir cuttad i nästa urval liksom. WOOT!

Och sen kollade jag min skolmail, lagom glad och så nu. Där hade jag fått mail från skolan som sa GRATTIS du klarade tentan!!!!


F*CK YES!!!! Heja mig, för jag är rätt smart ändå!!!!!!
Nu ska jag defenitivt fira på lördag med mina älsklingar Bunny och Malin!!!!






<3


I can hardly speak


Idag har jag jobbat min första dag på Egmont. De ringde igår då tjejen som skulle jobbat blivit sjuk, och jag har egentligen VFT denna veckan men jag bestämde mig för att ta erbjudandet på jobb ändå och ta igen den VFT dagen en annan gång. Jag har packat och fakturerat en massa Prinsess "skrin" och 91:an böcker och så har jag packat upp och inventerat returpost. Det var klart innan lunch så efter lunch blev min medarbetare fundersam på vad mer jag skulle göra, han sa att jag arbetade snabbt och bra så det känns som det blev ett bra första intryck av mig =D

I söndags blev jag tillfrågad om jag ville vara fadder på insparken i Augusti, och eftersom jag hade två FANTASTISKA veckor på min egen inspark kunde jag ju inte tacka nej till det, så jag är fadder för det lila laget. Jag är galet peppad för det, så skoj det ska bli.


Idag är även Australiensaren i Köpenhamn på den Svenska ambassaden och ansöker om visum så att han kan stanna kvar här när hans studentvisum går ut. Nu väntar jag på att han ska komma hem så vi kan mysa lite!







<3


Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen


Det är fredag och klockan är sju, vad gör Pixie då? Jo hon lagar mat och uppdaterar sin blogg i myskläder, och tvätten är precis klar (Grrrr, torktumlaren var sönder så alla lakan hänger på tork i mitt lilla skrymsle). På sin höjd blir kvällens event TV-spel med Klawsome.

Jag har dock haft en helbra vecka. Jag på arbetsintervju hos Manpower och fick jobb hos dem som en del i deras lilla vikariepool till Egmont kärnan där jag ska packa böcker och premier.
Jag skrev kontrakt igår och idag var jag på Grolls och hämtade arbetskläder.

WIHOOOO! Jag fick jobb!!!


Och yes, förlovningen var ett Aprilskämt. Skärp er ni som föll för den, vi har knappt tre månader under bältet.


<3


RSS 2.0