Nothing else matters


Just nu sitter jag hemma och myser i sängen. Nattduksbordet är preppat med näsdukar, nässpray och panodil för jag har dragit på mig en otrevlig förkylning, känner mig så kass att jag t.o.m. har tagit ledigt från jobbet efter ynka 2,5h arbete idag. Illamåendet tog över och jag orkade helt enkelt inte vara kvar längre.
Så jag kom hem och B gjorde te och middag till mig och nu hoppas jag på att må bättre till imorgon :D




^Turister. Mike, Papps och Roffe


Upptäckter


Igår var jag inne på barnavdelningen på H&M och kikade lite. Så fick jag för mig att pröva ett par jeans i storlek 164 för att se om jag ens kunde få dem på mig, det visade sig att de var förstora och jag gick hem lite senare med ett par barnjeans i storlek 152 (Alltså den fjärde största storleken på barnavdelningen 152, 157, 164 & 170). En storlek som enligt lappen på jeansen ska passa flickor i åldrarna 11-12 år.
Vilket förstås bidrar till hela den här grejen med att jag ser ut som en 12 åring.

Fast jag är rätt säker på att jag som 12-åring hade storlek 164. Samt att det var ungefär då jag började med kläder från vuxenavdelningen.

Men att handla jeansen på barnavdelningen är ju lika effektivt som att handla från Top Shops "Petite" kollektion, fast billigare. För längden på jeansen är ju helt perfekt för mina korta ben. Och så finns ju H&M i Ystad och det gör inte Top Shop så tillgängligheten är ett plus.





Till Vildingarnas Land


Håller på att läsa "Allt för min syster" av Jodi Picoult och har svårt att lägga den ifrån mig. Mycket fin bok. Har dessutom blivit film Med Abigail Breslin och Cameron Diaz.

Idag hade jag min första lektion i Företagsekonomi, virrig som jag är dock hade jag lyckats missa att jag skulle ha två böcker i det ämnet, en Faktabok och en övningsbok, så nu måste jag köpa till den andra boken :P.

Soffi vill se "Where the wild things are" eller "Till Vildingarnas Land" som den heter på svenska :D



Snuskigt!


Varför är min lägenhet alltid stökig?
Jag städar och plockar varje morgon och ofta när jag kommer hem ifrån jobbet också men det verkar kvitta för det är alltid stökigt på 10min igen. Jag förstår verkligen inte. Kan någon förklara för mig?

Sen har jag börjat känna mig smutsig själv också. Jag duschar, men känner mig smutsig nästan direkt igen. Speciellt om jag har varit på jobbet, då känns det som att det ligger en hinna med avgaser över en. URK!
Så jag har köpt en Body scrub och skrubbar gärnet när jag duschar, i hopp om att jag ska känna mig ren lägre. Psykos?




Ett tidsbegrepp


Snart är det dags att åka till Ullared, eller ja snart och snart, det beror på vilket sorts tidbegrepp man har. Men Soffis tidsbegrepp är helt vrickat och inte logiskt för 5 öre så Ullared är snart, 6 September, men däremot verkar lönen vara vääääääldigt långt borta och den får man ju den 26-27 varje månad.

En sak jag undrar över är hur människor kan stå i kö i gud vet hur länge för att köpa ett Weinerbröd? Tattoo är ju i stan och de har med sitt fältbageri, eller vad sjuttsingen det nu var, och jag skojar inte när jag säger att kön till den sträckte sig över hela torget. Jovisst, ett weinerbröd hade ju inte suttit fel men alltså orka så i kö i typ 30min eller mer för det.


 
 ^Nina badar.

Ledig


Soffi har hyrt film. Tog mig ut i stora världen (Ystad) för att köpa mjölk, skinka och nya lysen till cykeln (på tiden att bli laglig även på kvällen). Så fick jag för mig att jag ville se film så jag tog mig in på hemmakväll och hyrde 5 filmer för 100kr. Det blev "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren", "Narnia: Prins Caspian", "An American Haunting", "Simpsons Filmen" och "Kärlek på menyn". Bra bladning tyckte jag. Haha. 




Ensam.


Just nu sitter jag hemma och ser på Cold Case. Grey är mitt enda sällskap eftersom B började jobba ca en halvtimme innan jag kom hem. Vilket är oerhört tråkigt, det har varit så sedan han började jobba igen efter semestern. Vi jobbar om varandra helt och hållet, jag går på morgonen innan han vaknar och han kommer hem långt efter jag somnat. Vi ser varandra en timme om dagen om vi har tur.
BLÄÄÄÄÄÄÄ.
Så jag ska göra lite soppa till middag och bänka mig framför "Stolthet och fördom".





Right now...




Sitter jag osminkad och halvnaken med en kopp te och bara "är".  Grey ligger bredvid och tycker det är supermysigt att husse jobbar sent så att han får så stor plats i sängen.
Imorgon är jag ledig och ska fixa och dona i sovrummet. Haha. Soffi orkade inte gå runt och låta det vara i sitt ursprungliga skick när vi har alla redksap för att försköna det.
Plus att när det är klart så kan ju jag sättai mitt sminkbord/ datorbord och ha hur tjejigt och härligt som helst :D


Igår beställde jag mineralsmink från USA. Everyday minerals, jag köpte ett samplekit med 3 foundations, 1 concealer och 1 rouge. Samt en extra concealer och en flat top kabuki brush. Allt inklusive frakt för under 200 papp. Det är vad jag kallar en deal!






^Nya frisyren. Ljusare och med lugg.

The end of the World


Igår mötte vi The end of the world. Ute i Bunnys stuga i skogen. Det var riktigt mysigt :D men B och jag var trötta och stack hem ganska tidigt :(



^Pojkarna myser.





^Bunny








^Lina och Bunny




^AHHH!!





^Min Galna Hattmakare.





^Jag och min kanin














^Martin och Malin





^Jag prövade Bunnys korsett.




^Och hennes hår :D






RSS 2.0