Shoppingtur-mini


Igår begav det sig till Hemtex, med det menar jag B, jag och Bs mamma. Vi skulle köpa gardiner, typ ett par gardiner trodde jag. KOm hem med gardiner till vardagsrum, kontor och kök, gardinstänger, julpynt och kuddar. En härlig suma på ca 1300kr, då hade vi ändå 40% rabatt. Men nu är det iaf juligt och fint.

Gick också in på Rut & Melkers och köpte dessa uuuuursöta små saker.



Storhandlat


Idag bar det av till Ica för lite storhandling, det praktiskt taget ekade i kylen. Nu är den däremot proppfull. Systrarna med familjer kommer ju på Söndag för att julpyssla och då är det bäst att kylsen och skafferiet är fyllt.
Har köpt typ 6st flaskor julmust, haha, de hade erbjudande på det :D

Var helt slut efteråt, och glömde självklart ett par saker, men jag tänker inte åka till affären idag igen. Det får vänta till imorgon eller något...

B kommer snart förbi med lite grädde så jag kan baka en kaka:D

Nya lägenheten


Här är några bilder på nya lägenheten för den som är nyfikna (Kitty Kat). De togs typ dagen efter vi flyttat in så ha överseende med alla lådor och allt skräp.

        

         

       

     

    

    




Mmmmm food


Igår var det familjemiddag hos storasyster med familj. Det var supernice. Riktigt god kycklinggryta bjöd de på. B spelade Cars spel med Wille och de blev polare. Såååå sött. B fick den stora äran att sitta bredvid Wille under middagen.
På kvällen blev det Wii, bowling, boxing och baseboll.
Nu försöker jag skriva ihop en inköpslista och en matsedel. Har hittat så många goda recept. Är sugen på att laga något riktigt, har inte lagat mat på evigheter.

På Söndag börjar julpysslet :D

Lazy


Började kl 8 imorse. Det nehövdes, har varit så slö. Imorgon blir det dock ännu tidigare, 6:30. Mysigt :S.
Har varit på Pema idag med syster 1 och syster 2 och lilla Viggo. VI köpte pyssel så att vi kan göra julkort och annat mysigt den första advent. Imorgon är det dessutom Velourklubben hos 9, hon har kanelbullar.

Borde städa och packa upp lådor men känner mig lite slö. Vill hellre se på dålig tv.


Nu har vi flyttat!


Nu sitter jag i min nya lägenhet, eller, vår nya lägenhet. B och jag flyttade igår, med lite hjälp av min rara bror, i utbyte mot en pizza såklart! Det var tungt och asjobbigt och allt är inte klart än, vi flyttade lite till idag, bara jag och B. Nu är det mest småprylar kvar i gamla lägenheten.

Nya lägenheten är uuuunderbar. Stoor, jag sitter flera meter ifrån B men vi sitter i samma rum ändå, heee. SKa ta foton imorgon och lägga in. Vi har så mycket vägg yta, så vi måste sätta upp tavlor. Det känns väldigt kalt nu.

Imorgon är det Invader Zim hos Linn, och tacos... mmmm tacos *drool*



Moving train...


Idag ska jag hämta barnen på dagis kl14. Fram tills dess ska jag sitta i soffan och vara lat. Har diskat och dammsugit för vi hade visning imrose. Två par som är intresserade av lägenheten, men Brogripen vill inte skriva kontrakt förrän i Februari för de har ingen tid över för besiktning förrän då. SÅ vi har två lägenheter fram till slutet av Januari, vi har låååång tid på oss att flytta.
Imorgon går första lasset till nya lägenheten (förhoppningsvis), ska städa lite först...

Sweet


Titta! de har gjort en film om mig!


Velourklubben, tisdagar kl.21-22


Att flytta är nog undefär som att föda barn, alltså man glömmer ganka fort hur plågsamt och jobbigt det faktiskt var och gör det gärna frivilligt igen.
Har nyss kånkat upp en massa packningslådor från bilen upp till lägenheten så vi har något att packa i. Woot, woot, för vi ska flytta. B packar dåligt, böcker och handdukar i samma låda? Kom igen!


Ikväll är det dags för velour klubben igen:D Myspys!


RSS 2.0