Och så kom den...



Hej tentaångest, är du redan här?!
Allra helst vill jag att du beger dig igen och låter mig arbeta ifred.
Du vill inte gå? Nej, jag trodde väl det. Ja sitt du där, gör dig bekväm.
Det finns inget jag kan säga som får dig att lämna mig ändå.
Du ligger som en slöja över min medvetenhet,
Ibland lätt och inte så påstridig
och ibland som ett flås i nacken, hett och blött.

Ge dig av, för fan!




<3


Myshelg


Jag tyckte det var dags att ta dig hem en sväng och hälsa på föräldrarna. Så nu efter en fin fredag med syster 2 sitter jag hemma hos mommi och papps ute på landet, i deras mysiga soffa, så fort det här inlägget är klart ska jag göra en kopp te till och kura ner mig med en filt och lite Big Bang Theory.
Syster 2, Mike och Virvelvinden kom hit med mig och vi blev bjudna på kyckling, potatis och brunsås, lagat av papps, gott som bara den. När syster och co. begav sig hemmåt igen och mommi rymde ut i trädgården och papps fortsatte med något av de 1000 projekt han har så tog jag ett bad och läste lite kurslitteratur "I lekens värld".

Igår hade Lady Gaga koncert på Malmö arena och jag och syster 2 hade biljetter till showen. Vi åt en god middag på O'Learys först och sedan körde vi till arenan, eller 9 körde, jag tittade på förbipaserande bilar.
Semi Precious weapons var förband. Showen var riktigt härlig och färgglad. Lady Gaga var underhållande och kallade publiken för "Små Monster" och talade om lika rättigheter och osäkerheter och hur alla är lika värda. Det kändes äkta och hon var rolig att lyssna på, lät äkta och inte så inövad.


När csn har kommit ska jag förutom att betala skiträkningar även påkosta mig lite julpynt och ett biobesök för att se nya Harry Potter. Och kanske... skaffa en till piercing?



^Syster tog en bild.


<3



Blaze


Blaze. Den absolut knäppaste hunden som någonsin existerat.
Men hon hade mycket personlighet.
Och när jag ser bilder på henne så minns jag exakt hur det kändes att klappa henne, hur mjuk och go hon var.






<3


Snorkig


Idag har jag klippt mig. Frisören var jättetrevlig och sade bland annat att jag gav honom "Tori Amos känsla" och så sa han att jag hade så fint ansikteo ch det skulle bli sååå kul att klippa lugg på mig. =) Jag slukar komplimanger med hull och hår!

Har lyssnat på lite ny musik, vill dela med mig, tror nog att mamma samt systrar kan uppskatta den här.





<3


Bo själv. Kan Själv


Jag bor ensam nu.
Jag kan inte bli sur på någon för att de inte plockar undan efter sig, för det är bara jag. Jag för konversationer med Grey, vilket inte är väldigt givande men han käftar i alla fall inte emot. Jag måste laga mat till migsjälv, till bara migsjälv. Jag är ensam ansvarig för räkningar och tvätt.

Jag behöver organisera min lägenhet bättre... och jag vill fixa lite mer mysstämning, tavlor, färg.

Och nu ska jag gå till bussen.


<3


Prepare


... For cuteness overload!






Göteborg



Nu sitter jag hemma i Malmö igen efter en härlig helg i Göteborg. Det var ultramysigt. Vi var på zombiewalk och på Bloodfeast på fredagen och på lördagen gick vi till Kontiki, en tikibar i närheten av Bunnys och MacGyvers lägenhet.
Det är alltid så fruktansvärt kärleksfullt när jag reser till Göteborg. I love it.

Vi trillade även runt på stan både fredag, lördag och söndag. Jag köpte lite böcker och en Totoro kortlek, två t-shirts och två myströjor :)

Jag fick en girlcrush på en tjej som heter Bea och så lade jag ögonen på en väldigt tjusig kille som jag gärna vill äta med strössel på *omnom*.



^Batgirl gone batshit! Hade blodiga knogar och allt :D





^Zombie



Idag fick jag skjuts från Ystad hem till Malmö av fina papps. Han skulle köra nånstans i Sverige och lämnade mig och gamle grå på vägen, tack!

Ikväll blir det filmmys med Klawesome och Axel, Lucia är fortfarande hos sin kille i Göteborg så hon kan inte vara med.. :(


Nu ska jag vara osocial och se lite serier :P






<3


Hemtenta


Förra veckan, hela lördag eftermiddag och söndag, samt igår och idag har jag arbetat på min hemtenta. Visst låter jag fruktansvärt smart nu?
Det tycker jag. Den här hemtentan är riktigt tråkig att skriva på men en del av mig är så barnsligt förtjust i det.

Igår var det lunch på stan med syster 1 också, det var väldans mysigt. Tack!

Imorgon är det maskerad med StudentKåren som gäller och jag är sjukt peppad! Fast på dagen är det redovisning av uppgift 2 och opponering på varandras tentor. Mindre pepp på det.

Sedan bär det av till Göteborg på torsdag för lite Zombiewalk och maskerad med Bunny och co. Det ska bli riktigt härligt, även om dumma Magnus bailade.

Nej nu blir det att skrive mer hemtenta.


<3


RSS 2.0