Grey...


Är faaaaarlig på morgonen. Beware!













I think of you...


Whenever life gets me down.

Igår mötte jag alltås Kitty på stan och det resulterade i två par nya jeans. HURRA! Min nya storlek är 26", innan har jag alltid svävat mellan 24" och 25". Spännande. Allt är förstås alldeles för långt men det går att fixa.
Idag bar det av med samma Kitty på loppis, jag förväntade mig inte att hitta något för det gör jag aldrig men vips har man två kavajer, en blus, två skärp och en väska, dessutom är man 60 spänn fattigare. Nu ska bara tvättmaskinen gå.

SNart bär det av till affären med B för lite matinhandling, för kylen ekar tom. Förutom osten och medwursten som min underbara syster var snäll nog att lämna. Haha.

För övrigt körde jag igår för första gången någonsin en automatare. Kan ni förstå att jag var livrädd?! Min vänstra fot kände sig grymt utanför. Och det var asmysko att inte behöva växla. Trodde jag skulle få motostopp typ tvåhundratjugoelva gånger. :D



^Trollvalp:D

Vet du vad som är jobbigt?


Det är jobbigt när man helt plötsligt behöver kämpa för att få på sig sina jeans. Det är jobbigt när man har på sig ett par jeans som är så tajta att det känns som de ska spricka över rumpan när som helst. Det är jobbigt när man drar sönder jeansens öglor när man försöker dra på dem.
Jag har två par jeans som "passar" och det är de jag stal sist från 9 och ett par jag igår stal av B. De sistnämna paret är iof pösiga och jag måste ha skärp men vad skönt det är att bara kunna "ta" på sig jeansen och inte behöva göra det till en match.

Så på fredag ska Kitty med mig på JC och se om vi kan hitta min nya storlek :D





Klotter


Soffi är mittemellan böcker (väntar på beställning från bokus) och fick för sig att öva på att rita killar. Något jag alltid har varit bedrövligt dålig på. Så här är mitt klotter. Och nej jag kan inte skugga heller, det får bli nästa grej att öva på.












Skulle du göra vad som helst för dina barn?


En son frågar sin pappa "Pappa, vill du vara med i ett maraton med mig?"
"Ja" svarade pappan.
Sonen frågar efter det maratonet om pappan vill vara med i ett till mataton. Pappan svarade alltid "Ja".
En dag frågade sonen sin pappa om han ville vara med i "Ironman triathlon" med honom och pappan svarade igen ja.
Ironman Triathlon består av simmning i 4km, 180km cykling och ett 42km maraton.






 


Tårarna bara rinner på mig, det är det vackraste jag sett på länge. Och jag vet att jag är superblödig men om du inte är det minsta berörd av det här måste du vara emotionellt bakom flötet.

Marley and me


Marley och jag är nu slutläst. Jag läste första kapitlet och var fast, innan jag ens läst 30 sidor hade jag redan tårar i ögonen och då kan ni ju gissa vilken lustig syn jag var de sista 4 kapitlen, jag hoppade konstant mellan skratt och gråt. Jag har skrattat högt och sett likheter mellan Marley och alla hundar som någonsin involverats i våran familj. Ljuvlig läsning.

En bit fick mig speciellt att tänka på Vera:
"Marley kunde tömma ett helt rum med ljudlösa, dödliga gasbildningar (...) Han kunde ligga och sova i godan ro när doften nådde hans näsborrar. Ögonlocken lyftes och han rynkade pannan som för att fråga "Herregud! Vem har släppt sig?". Och han reste sig upp och gick nonchalant ut i nästa rum".


Soffi gråter.


Känsliga personer varnas! Jag önskar jag hade kunnat låta bli att klicka på länken själv :,(

http://neverneverland.se/aktuella.hundar.2008/jojo/aktuell.jojo.htm

Nörden i Soffi....



Kommer fram igen. B tog med mig för att se Watchmen igår och eftersom jag inte har läst boken så hade jag inga förväntningar. Det enda jag hört var att den serien inte skulle gå att göra till en film.
Förutom ganska mycket nakenhet och en massa blå snopp så tyckte jag denvar bra, mycket mer vuxen än x-men filmerna. Min favorit är Rorschach, han gjorde en jättebra roll.

:P

När djuren har egna åsikter.



Grey ligger och sover med matte i sängen. Husse står i hallen och rasslar med kopplet... Grey reagerar inte. Husse kallar på Grey med viskningar för att matte inte ska vakna "Kom Grey! Grey gå ut och kissa!".... Grey rör inte en fena, men matte vaknar ändå. Husse fortsätter att rassla med koppel och kalla på Grey. Grey ger ifrån sig en suck men lämnar inte sin plats. Husse går till sovrumsdörren med koppel i hand och försöker locka Grey. Grey låtsas inte höra eller se husse. Husse sätter på Grey kopplet och drar i Grey. Grey låtsas vara död. Husse drar ner Grey på golvet och försöker dra ut honom i hallen. Grey blir sur och vägrar röra sig. Husse ger upp. Grey hoppar belåten upp i sängen igen för att somna om.


Grey har inte varit ute sedan kl 18. Det är dags för kvällspromenad ca 23-00. Detta är vad jg kallar världens lataste hund.





Camping Soffi style


Jag är ingen skogsmulle, ingen naturnisse, ingen friluftsmänniska. Skog, träd, löv, barr, insekter och en hel massa skit är inte min grej. Allstå är inte jag först att packa väskan när någon föreslår att campa, vare sig det är med tält eller campingvagn. Vill inte, vill inte, vill inte.
Men så kom jag på ett sätt som jag VILL campa på.
Så här!

B undrar förstås varför vi köpt en dyr säng när vi sover i vardagsrummet. Men det verkade mysigt att rulla ut bäddmadrassen på golvet och bädda ner oss för att se på film. Kvällen igår avslutades med två filmer "The Day the Earth stood still" och "Seven Pounds" den andra av dessa två rekomenderas, och middag i "sängen" och morgonen börjades med bullar och "Premonition". Så ikväll blir vår andra natt på "Le Camp Soffí".
Men imorgon får vi nog resa hem igen, syster 1 & 2 ska ju komma och se på film!







Yes, Normalt.



Soffi: Jag undrar hur en blåsa ser ut?!
B: What?
Soffi: En sån blåsa som man kissar med!
B: Va?!
Soffi: Jag tror den ser ut som en plastpåse som liksom fylls. Inte en helt genomskinlig med liskom en sån som ser frostad ut!
B. Va?




Vi googlade sedan "bladder" och så här ser de tydligen ut. SÅ liten. Inte konstigt att jag kissar så mycket!

Mysterier!


Idag begav jag mig till H&M för lite underklädesshopping. Underklädeslådan började bli så tom att den snart skulle eka och inte en påfyllning kom snart.
Dessutom har alla mina BH:ar blivit försmå, krymt i tvätten?

Så där är jag med B i släptåg, på gågatan ca 15min innan alla affärer öppnar, vadå ute i god tid?
Vi trallar in på H&M och kikar på alla underkläder, väldigt mycker rosa, jag vill inte ha rosa!
Men jag hittade iaf lite fint.


Den stora chocken idag är istället att jag har blivit  B kupa!!! Vad hände där? Boobsen kan väl inte bara växa en storlek sådär i min ålder? Jag menar jag har ju märkt att de blivit större, men alltså, en storlek större? En B kupa? Freaky!







Ninas födelsedag!


I tisdags var det middag för Nina ute hos mommi och papps. Här är bilder från det.....


^Nina och Viggo myser i soffan.





^Mia & VIggo









^Mamma och Nea-Bea





^Födelsedagabarnet




^Matdags





^B och Nea busar





^Supervana mostern











^Porr i köket.




^Presentöppningsdags.











^Anders och Wille












^Mike och Mini-Mike mysr i soffan.







Dagen med bustrollen


Idag har jag varit barnvakt.



^Linnea softar



^Grey adopterar Wille.



^Och njuuuuuuter....



^Här kan jag stanna hela dagen!














^Mysigt att bli kittlad på öronen tycker Grey



















^Nea och Grey snackar lite.














^Fin vovve.




^Bustrollen i action.



Lite bilder....


Såg här såg det ut idag.


^Lite samling


^Paketöppning


^Vid bordet



^Nina



^Pigg och glad Viggo






^Bus i gästsängen



^Kusinbus



^Två små troll och en sambo :D


^Lyft med litet barn?


^Mike ska spela trummor...



^Rocksyrran


Soffis två födelsedagar...


Idag är del två av min födelsedag. Igår var del ett. Jag har bestämt att i år skulle jag fylla år i två dagar, för så fantastisk är jag!
Igår började jag jobba tidigt, 6:30, och jobbade igen på kvällen. Som en vanlig dag helt enkelt. Men efter jobbet mötte B mig och tog mig till ÖG, den nya restaurangen på östergatan, vi åt god mat. Jag fick den mest fantastiska potatismos jag har ätit i hela mitt liv :D
Och idag kom min familj över för att äta brunch och jag fick fina presenter, t.ex en blixt till min kamera, helt otrolig. En söt tekanna och en bok.

Nu sitter jag hemma med te, i min nya kanna. Tekannan måste ju bara vara uppfunnen för mig. Man kokar vatten häller i sin kanna tar med sig en mugg och vips behöver man inte springa in i köket och göra nytt te hela tiden.
Och så kan man ju ha tjusig tebjudning :D



^Utan blixt


^Med blixt


^Med bakåtvänd blixt :D

Modell: Grey


RSS 2.0