Wut?


B och Soffi är ute och går med Grey och möter en familj med mamma, pappa och en liten tös ca 4 år.

Barn: *Pekar på Grey* TITTA! En HÄST!



Av alla saker som barn har trott att Grey är var detta nog det bästa :D



^En fin häst.


Babies



Den här vill Soffi se. En dokumentär som följer fyra bebisar från födseln till ett år. Fyra bebisar från helt olika ställen i världen.
Det kan vara intressant.






Snö


Mycket vackert ute, mycket fint, verkligen, som en dröm, en saga. En vit jul, inte en grå skåne jul.
Men eftersom jag tydligen är vuxen nu är snön inte bara lycka, pulkaturer och magiska rosa ponnyer, nej vi har ett problem: Köra till jobbet från Ystad till Köpenhamn i snökaos. Not fun.
Sure, plogen har kört bort all snö, nu kommer det andra problemet: packad is.

Igår lyckades vi ta oss till jobbet, idag var det min tur att köra, och jag kör ogärna, helst inte ens om det är perfekt "köra-bil-väder". Papps tyckte det vore bra att träna. Så jag satte mig tappert bakom ratten, men när vi hämtat den sista medarbetaren kom jag knappt ut på gatan igen, däcken fick inte fäste och snön låg tät. AAAARHHHHHHH!!!!!!!! "Jag vill inte köra meeeeeeeeer!".

Älsklingen tog över, men knappt utanför Ystad bestämdes det att vi inte ville riskera livet för att jobba idag. Nu sitter jag hemma och dricker te, klockan är 4:30. Grey sover :D







P.S. Papps om du ska köra någonstans i det här vädret vill jag helst att du låter bli. Faktiskt. Och du kan behålla min lilla mommi hemma också.


Too lazy...


To write a proper post.
Här är en video istället :D



Last night...





Gårkvällens dejt, Bunny & Malin. Kärlek.



Oj oj



Soffi fick blodsockerfall på väg till jobbet idag, Lotta fick stanna bilen så att jag kunde kräkas, blä. Sedan hade jag förståss ingen aptit och det jag lyckades få i mig var inte tillräckligt. Så Soffi fick gå och lägga sig och sova på ett av hotellrummen, ush vad pinsamt. Som tur var var vi en för många idag så arbetet klarades av ändå.

Sedan blev det en väldans hallabaloo och när jag kom hem undrade B om jag åt som jag skulle, haha, goda nyheter färdas fort?!
Jag äter, det ser de ju allihop, men vem vill käka rostmackor med nutella när man nyss kräkts?


Jag hade ju beställt protein drinkar online som jag tyckte att jag skulle ha med i bilen så att ovannämnda incident inte skulle ske (för jag tänker inte ställa mig och göra havregrynsgröt klockan 2 på natten, och dessutom var pepparkakorna jag brukar tugga på slut), men när mitt paket damp ner i brevlådan visade det sig att produkten hade gått ut.


Så var det med den saken.... :X


Viggo Virvelvind



Igår passade jag Virvelvinden en stund medan 9 och Mike var på äventyr.
Han är så otroligt mysig den lilla klätterapan och han var såååå trött, trodde han skulle däcka flera gånger men när det väl blev dags att nanna somnade jag också. Trött Soffi, hade gått upp 2:15, blivit frågad av en främling om jag kunde köra hem honom (Ehm, näääeee, jag har liskom bråttom, var mitt svar, vågar inte släppa in en berusad man i bilen) kört till jobbet, vurpat på jobbet (det såg säkert jättekomiskt ut), lämnat kollegerna i Malmö, kört till Triangeln, köpt skor, och sen kört hem helt själv :D Sen passat Viggo och när jag kom hem vid kl. 20 var det direkt i säng.

Idag har jag redovisat ett arbete i skolan med Bunny, könsroller hos seriefigurer, våra exempel var Batman, Wonderwoman, Wolwerine och Silk Spectre.
Sedan mötte jag Mommi i stan för en fika på Snuggles, mysigt att träffa henne lite.

Efter det gick jag till Åhlens där jag hittade en klänning till nyår. YAY. Det blev också en julklapp till Willsing.




Vuxenpoäng



Idag har Soffi varit vääääääldigt vuxen. Började dagen med att städa, dammsuga, häng upp julgardiner och julpynt. Sedan bar det av till banken för att sätta in lönen på mitt konto... oc ca en halvtimme senare promenerar jag ut ur banken med sparkonto, fondsparkonto och pensionskonto. TADA!
Ni vill inte ens veta hur mycker jag ska spara varje månad, det är lite sjukt, jag befinner mig nog i shock.
Men det är väl bara att ställa om tänket, det är pengar som inte finns, förrän jag är 65 :P

Ush nu är det ett läskigt Oprah på tv som jag ska titta på.




RSS 2.0