Mamas boy


Grey ville ha lite TLC hema hos mamma och pappa i lördags.


Work, work


Just nu sitter jag på jobbet. Till frukost här klämde jag två mackor med ost, en havrebulle med ost och just nu en slags vaniljbulle. Hum dum är inte jag? För nu är jag ju lagom mätt!
Jag åt onyttigt och godis igår så egentligen skulle jag var nyttig idag. Men,men, jag får väl göra som Ann på jobbet och ha två gottisdagar:D

När jag har slutat ska jag brumma ut på landet och hjälpa mamma o pappa måla stallet. Nina har permis eftersom hon är storlek flodhäst och inte fullt mobil för tillfället.

Egentligen skulle jag köpa lampor till min cykel idag men eftersom jag hade lånat Bs cykel igår (skulle hem sent och den har ljus) så tog B min cykel och pajade den, han påstår att den är trög och att kedjan hoppade av. Konstigt? Den var inte trög sist jag cyklade. Han pajade min cykel!!!!

Jag har beställt prylar från asos.com en väska, ett par skor och 2 par stumpbyxor, jag vill att de ska komma nu.

Gipsy 100 Luxury Denier Tights Gipsy 100 Denier Coloured Tights

ASOS Buckle Detail Low Biker Boots ASOS Leather Slouchy Zip Detail Shoulder Bag

You had a bad day?


Ca klockan 21:30 kom jag hem, vrålade en massa saker jag inte kommer ihåg, kastar mobilen på B, jackan drämmer jag i golvet och påsen jag höll i handen flög in i ett hörn. Sedan kastar jag mig i soffan och bölar i en halvtimme. B gjorde sitt bästa för att trösta mig.

Varför an detta beteende undrar ni nu?

Jo för att min dag började tidigt, ca 6. Gjorde mig iordning för jobbet när B bad mig ta bilen, för han hade inte hittat någon parkering igår så vi stod felparkerade, vi trodde det skulle vara ok, att tiderna var 6-18, men när jag kom ner till bilen kl 6:15 satt där en lapp på rutan, visst fan hade vi fått böter (de jävlarna hade varit där kl 5!!!).
Jag kände hur frustrationen steg och mumlade något om tt jag hatar lapplisor (detta är då våran tredje böter sen vi skaffade bilen i Juli).
Väl på jobbet kraschade systemet så det blev en massa manuel incheckning (nedskrivande av bookningsnr, etc.) massa extra skit att göra.

Sedan följde en god lunch med mamma, då hade ilskan från bötern släppt en del.
Men sedan var det jobbedags igen och jag var ute med bilarna. I sista minuten dyker en bizz upp med "kreditkortsfel" (man kan inte dra pengar från hans kort, alltså). Kunden, Kaptenen och personalen i Rönne ville alla prata med mig samtidigt. När jag väl kom in upptäckte Ann att jag hade tagit betalt i svenska när jag skulle tagit betalt i Danska. CRAP!

När jag sedan ska köra hem från jobbet ser jag nästa böter på vindrutan. Alltså kan det här bli värre?
Sväljer gråten och försöker kontrollera ilskan som jag känner bubbla upp. Åker sedan hem till syrran och dricker te och ser idol, kör sedan hem för jag känner mig trött. Sedan kom EXPLOSIONEN!


Nu är jag helt tömd på energi. Vill inte, orkar inte jobba imorgon, men måste. Orkar inte göra nått alls. Har ingen lust att göra något. SHit jag behöver verkligen en shoppingrunda för att slappna av! 

Trött


Jag har skrivit en inköpslista till IKEA, mycket roligt. Mycket jag vill ha. Mycket pengar.
Idag börjar jag sent så jag tar igen mig nu, har varit så trött i typ 2 veckor. Orkar inget.

På morgonprommenaden med Grey mötte jag lilla mamma, och vi bestämde att vi ska äta lunch snart, kanske imorgon.


Jag vil ha kashmirvantar, det hade ju varit underbart mysigt i den kalla vintermorgonen.

Guuuud vad jag är seg, orkar inte skrive mer.

A day in the life of me


Så här har Soffis dag sett ut.
Vakna 8:15. Gå ut med Grey. Diska lite. Duscha. 9:25 cyklar till jobbet. 9:30 anländer till jobbet ca 30min fötidigt. Suck. Åka med Ingrid & tanka bilen, samt köpa te och ost. Jobba lite. 12:30 cykla hem och gå ut med Grey. 13:15 cykla till jobbet igen, köpa Weinerbröd på Fridolfs och en macka på Pressbyrån. Åter på jobbet. Jobba, prata med danskar, bli lite utskälld. Tatta godis av Ann. Tatta godis av kunder som glömmer det i terminalen. 16:00 cykla hem, gå ut med Grey. 16:30 Tar bilen till jobbet, 16:45 har kakstund. Jobbar lite. 19:30 rast. Äter Tacos, mumma. Ser på Digiloo. Jobba lite. Trött. Seg. Vill hem.

23:00 Soffi slutar. Kör hem.

Gif me money plz


Räknade ihop mina timmar för 3 dagar sen och lämnade in lönelappen. Me works like an ant. 189.5h, jag kommer (förhoppningsvis) bli rik!
Jag är officiellt avundsjuk på Bunny, hon har skaffat en sexig ny & stor tatuering. Jag vil med skaffa en ny!

Imorgon ska jag jobba sent, och vi ska äta tacos till middag (jag, Evol och Jonna) plus att vi ska ha kakstund! Mumma. Allt detta är förtåss Jonas idé, tjejen äter som en häst, nämner man mat blir hon alltid sugen:D Haha Jonna är rar.

BAH. Humbug!

Working hard


Vilket tjejstim det var på jobet idag. Jag, Cathleen, Jonna, Chris och Katarina. Vi har skrattat och muppat oss. Märkte knappt att båten var sen:D
Jag vill inte att Chris ska sluta :(

Igår var jag i Stockholm en snabbis med B. Han skulle flyga upp och sen köra ner en bil åt sitt jobb och jag följde med. Det var jättemysigt när vi väl hade kommit iväg med bilen. Vi fick lite tid för bara oss två:D

Nu ska jag snart jobba för det är en tifigt morgon imorgon!

The wheels on the boat go round


Dumma båt! Kommer aldrig i tid när jag verkligen vill.
Imorse på frukostrasten på jobbet satte jag mig i soffan för att se "No country for old men". Det kom en massa pip och ojanden ifrån min hörna av soffan och jag fick en del roade blickar av Eva. Jag jämrade mig över att han sköt på en kråka och bölade nästan när de sköt en vovve.
Japp jag har röd vecka, och det märks tydligt!

Suget efter allt onyttigt smyger sig på. Jag är snäsig och osocial. Grinig, gnällig, gråtig och nog ganska jobbig!

When you wake up in Disneyland


Jag åkte till ICA och köpte godis. Kunde inte motstå frestelsen! Jag köpte även nötkött i bitar samt havreflarn och canderade jordnötter till B. Eftersom han vill bli tjock.

Förutom det så bröt jag också mitt löfte idag. Jag skulle inte shoppa förrän den 15 tidigast. Men så har vi inte tvättat så jag var inne på mitt sista par trosor idag. Så jag skule iväg och köpa ett par trosor, eftersom B ska tvätta imorgon.
Och när jag väl var igång gick det inte att sluta.
2 bhar
3 trosor
1 mössa
2 toppar
hårsnoddar
sminkväska
4 kuddar

Och så hämtade jag mina skor från omklackningen och min jacka från blixtlås-bytandet, det kostade fyfan 300 spänn att få nytt blixtlås på jackan!!! Ripoff.


Jag har hyrt Shutter som jag ska se ivkäll, såg orginalversionen för någon vecka sen och ville se den Amerikanska versionen med.


Gjorde samma sak med One Missed Call.

Ush jävla godissug jag som skulle bli nyttig!

Imorgon ska vi har kräftor och räkor på jobbet. YAY mumma!



Viljestyrka, viljestyrka


JAG VILL SHOPPA! Jag har utmanat migsjälv att inte shoppa förrän tidigast den 15 september! Det är grymt frustrerande. Förutom de där två babyklädlarna och ett par benvärmare har det gått bra hittills...
Det var 10% rabatt på allt för H&M klubbmedlemmar den dagen så egentligen sparade jag pengar. Jag menar bebben måste ju ha snygga kläder! Och benvärmarna, ja, de kostade ju knappt något.

Men nu kliar det i fingrarna och jag vill bara handla en massa. Har hittat jättefina stumpbyxor och en klänning och en väska på asos.com som jag SKA HA! Frågan är om jag kan hålla mig i 14 dagar till...



RSS 2.0