Det ser grått ut


Mitt liv just nu är täckt av ett lager grått damm... bokstavligen!
Och eftersom loverboy glömde stänga sovrumsdörren när han slog ner väggen till badrummet är även alla mina kläder, ALLA, täckta av ett lager damm. Myspys!



Randomness



Sååååå, det finns en tidning jag gillar... som är från Amerikat. Den finns på pressbyrån men det är inte fullt ekonomisk att köpa den där.
Jag har funderat på att börja prenumerera på den ett tag, för den är så färgglad och fin, och det går att få den till sverige från hemsidan.

Så den här tidningen kostar 75kr per nummer på pressbyrån - gissa vad jag betalar per tidning inkl frakten från USA?


19kr per tidning.

Det är billigare än att prenumerera på en svensk tidning... Pixie is pleased.


BTW I bought shoes!


Grey



Idag fick Grey träffa en äkta Greyhound flicka på stan. De fick hälsa på varandra och allt var jättemysigt tills tösen bestämmer sig att vara lite tuff mot Grey, som genast tar skydd bakom husses ben. Han blev jätterädd den lilla fegisen när damen morrar lite och sedan även klämmer fram ett par skall, svansen gick och hon såg inte hotfull ut, men Gråben verkade aningen förnärmad :P

 

 


Update



Igår blev det lek hos Magnatar med Bunny & co. Mycket mysigt!
Innan köpet av garderob på Ikea i veckan blev det en avstickare till en MC butik i Jägersro där det blev inköp av MC skor, som loverboy och jag ska ha på fötterna när vi kör utflykt med motorcykeln. Wie. Jag behöver fortfarande en bättre hjälm dock så det är nästa på inköpslistan.

:D


Men Disney då...


Jag är trött och seg. Ni får titta på tecknat idag.

 

 


Ikea



Jag har ju inte skrivit på ett par dagar. Men jag kan lätt summera min helg åt er. Örebro. Katt. Regn. Regn. Vin. Yatzy. Regn. Vin. Vin. Vin. Vin. SOLSKEN. Mohjitos. Bikini. Mohjitos. Grillat.

När vi kom hem från Örebro var vårt sovrum klart och möblerat. Vi hade lämnat det i ett förfärligt skick och under tiden vi var borta hade inredningsféerna (Inte Simon & Tomas utan Monica och Göran) varit på plats och trollat, de har. Det är SÅ tjusit. Vi är mycket nöjda med val av golv och färgkombo.

Så idag bär det av till Ikea (Låna bil av mommi - släp av Olssons) för att köpa garderoben vi skall ha :D

 Det är den här:

PAX Garderob med skjutdörrar


Cuteness


Puppy


Amazing horse



Yes. We are strange.





Att leverera en kyl/frys


Så loverboy och jag köpte ju en kyl och frys som jag nämnde. Och den skulle levereras idag, hurra!
För det första är de lite roliga på Elon, säljarna prutar liksom med sig själva, loverboy och jag tänkte liksom "Åh! Snygg kyl/frys, bra pris, awesome!" killarna på Elon säger då "Ja alltså den kostar ju 9900kr men vi kan dra ner den till 9500kr" och det tycker jag är lite roligt för i min värld prutar man när man köper saker på blocket eller på en marknad i Turkiet, och B och jag är ju ett par blåögda skitungar som inte kan särskilt mycket om den verkliga världen så när säljaren babblar för sig själv och drar ner priset när vi står och smilar som ett par turister framför frihetsgudinnan känns det hela lite udda. Men, men I won't complain...

I alla fall back to the leverans. En kvart efter att ha öppnat porten för tre leverantörsnubbar kommer de in i lägenheten kånkandes på vår nya kyl. Sedan följer en halvtimmes stånk och stön och mummel samtidigt som de drar kylen fram och tillbaka i hallen och försöker få in den i köket. Detta slutar med att de tre vuxna snubbarna som jobbar med att leverera och installera bl.a kylar drar in skiten i vardagsrummet och beger sig. Loverboy som dock är en envis och seg varelse bestämmer sig för att vi, en klen tjej under 50kg som är 2 äpplen hög och en tanig datanörd, ska försöka igen. Han monterar av handtagen och vi bogserar ut saken ur vardagsrummet in i hallen och sedan 10 min senare står grejen på plats i köket.


All I can say is WTF?



Kväll


Vaknade med sprall i benen imorse så jag och Gråben började dagen med en timmes promenad. Sedan blev det att dra upp mannen min och åka till Elon där vi köpte kyl och frys (levereras imorgon) kylen vi har nu är SÅ liten och det finns ingen frys alls vilket vi tyckte var jobbigt, så även om renoveringen av köket ligger en tid i framtiden ville vi ändå ha kyl och frys så att vi kan handla hem mat ;D

Medan vi åt frukost såg vi Horsemen of the Apocalypse och senare under dagen såg jag Whip it (se den!). Igår såg vi Avatar, jag tvingade B för han har undvikit den förlänge...

Nu är jag rätt trött... natti natti






Den nakna sanningen...



Grey är inte lika söt när han sover!





Old Spice



Ain't he charmin'?



Desperates


Idag har jag tvättat, nu när vi bor på Skottegatan har vi inte egen tvättmaskin/ torktumlare längre så det blir att boka tid i föreningens tvättstuga som är i källaren i huset bredvid vårt. Det är rätt drygt faktiskt, att boka tid och sen hålla tiderna tvätten tar osv. Men nu har jag tvättat klart och allt hänger i torkrummet, där det ska hämtas kl 20.

Nu ska här städas och röjas så att systrar 1 & 2 kan komma och se DH och dricka te :D


En sådan dag...


Då ingenting i garderoben är snyggt, eller sitter snyggt, eller passar ihop med något. En sådan dag har jag idag. Känner att jag är i stort behov att utöka garderoben litegrann ;D



RSS 2.0