...






Moster och Viggo myser en stund i soffan efter han vaknat från sin eftermiddagslur. :D


Ok?



Soffi: Älskling, ska vi skaffa en bebis?
B: Eh, nej...
Soffi: (Ledsen) Okej... Kan jag få ett par skor istället då?
B: ... OK
Soffi: Wiieeee.


Jag kanske aldrig får en bebis men en massa skor är inte fel.


Idag passar jag Virvelvinden Viggo. Han är charmig som bara den. Jag var rädd att jag skulle få ett litet surtroll idag eftersom han var grinig imorse när 9 & Mike var hemma. Men än så länge har han mest varit en solstråle, grinat lite när det varit blöjbyte bara, men det är ju en tortyrritual.
Vi har varit ute och lekt och ätit lunch och just nu nannar parveln. Jag hoppas vi kan hålla humöret uppe tills mamma och pappa kommer hem igen, för en glad bebis är mycket mysigare än en grinig bebis.



P.S. Har fått Nasse-vaccinet nu... min arm ömmar :P


Swosh...


Gissa om jag är trött. I helgen har det varit jobb, och det är ganska stessigt på hotellet på helgerna. Det blev en massa springande och hackande av grönsaker och bärande av tunga frukt och grönsakslådor. Som tur är är jag är ledig imorgon så jag kan vila upp mig :D, men stackars B måste jobba.

Just nu sitter jag med en hårinpackning gjord av olivolja (försöker rädda mitt stackars snustorra hår:P) Snart ska jag duscha och ha i en hårinpackning som jag köpte i USA. Sedan blir det godis och julmust medan den sitter i håret och så helst en film till det.
Myskväll för Soffi.


Lazy Days



På Torsdag blir det "2012" på bio med min B. Det är första gången på länge det går en film på bio som vi båda vill se :D Sen ska vi också försöka smyga in New Moon någon kväll också.
Vi är grymt dåliga på att göra saker ihop, vi har t.ex varit lediga idag båda två, men istället för att hitta på något skoj tillsammans har jag kollat på film och serier på min dator och han har gjort detsamma på sin egen dator.
Vi har ju helt olika smak på sånt, han gillar "Eurika" och "Fringe" och jag ser på "United States of Tara" och "90210".

Idag fick jag sakerna jag beställde från Everydayminerals.com 3 ögonskuggsborstar och 4 ögonskuggor. Wieeee.




En Eye Kabuki Junior, en Eye blending brush och en Eye Kabuki Brush 




Ögonskuggorna är en gul "Butterfly Kisses" och tee blåa "Beach Towel" "Baby Sitter" och "Carpool"






Nya jobbet...



Att gå upp klockan 2:30 på natten för att börja jobba i Köpenhamn klockan 4:30 har ännu inte varit så svårt, det svåra har att hålla sig vaken på vägen hem igen ca klockan 12-12:30. Inte en enda gång hittills har jag lyckats hålla mig vaken hela vägen hem, och tro mig jag försöker verkligen men ögonlocken är så tunga...
Det gör väl egentligen ingenting om man sover lite men jag känner mig så elak gentemot stackaren som måste koncentrera sig på att köra bilen.

Mitt nya jobb är som frukostvärdinna på Hotell Admiral i Köpenhamn. Det går bra än så länge *ta i trä*. Det har gått över förväntan att jobba tillsammans med B och kollegorna är mycket trevliga och aningen tokiga. Det har varit trevlig stämning, folk sjunger och dansar i köket :P
Jag ska dock stjäla en idé av Lotta och köpa en termos så jag kan ha med te i bilen. Mumma.


BTW


Just so you know.

 

 


Trött...


En trött liten kille som ska äta lunch.








It's all comming back to me now...



Idag var det fint väder. B ville ta en tur på sin motocykel, ville jag följa med? Ja, varför inte...
Ett ord: KALLT!
Vi körde hela vägen till Sveriges sydligaste punkt, Smygehuk alltså. När vi kom hem kunde jag knappt känna mina tår fast jag hade vinterstövlar på mig. Fy attan vad kallt det var. B bäddade ner mig i sängen och fixade te till mig.

Nu lyssnar jag på Meat Loaf och tänker på pappa, haha.
Men nu är det dags att nanna, det är ju en dag imorgon också. :D




Filmer...


Nu ska vi se om Soffi kan minnas alla filmer hon såg på flygresan till och från USA.

Till USA-
Första filmen jag såg var "My sisters keeper". En film om en familj där den äldsta systern har cancer. Kanske inte världens bästa film att se på ett flyg fullt av folk man inte känner då tårarna inte var långt borta. Pops erbjöd mig en näsduk.
Sen såg jag "The Hangover" som var helt underbart rolig, jag trodde att den skulle vara lite dryg men jag skrattade jättemycket.
Sedan såg jag "The Proposal" med Sandra Bullock och Ryan Reynolds som också var jättesöt. Och så tillsist "17 Again" där Mathew Perry förvandlas till sigsjälv som 17 åring (Zach Effron) som var helt ok.



Hem-
På hemvägen blev det lite trixigt att se film, först så fungerade inte "Nedåt" knappen på min fjärrkontroll, sedan blev varje film jag valde "Harry Potter" och jag valde "Transformers 2" så blev det Harry Potter... haha. Tillslut ville den funka och då såg jag "500 Days of Summer" som var jätterar om än lite udda. Sen såg jag "The Time Travelers Wife" och den var jättefin, rekomenderas högt. Sist på denna resan såg jag "Adam" en film om en kille som har aspergers och inte riktigt passar in i världen. Superduper söt.




Så roar man sig på långtidsflyg....




Ready, set, fly...


Om ett par timmar bar det av till flygplatsen och sa borjar resan hem igen.
Helgen i Nashville var harlig, det var Halloween sa det var galet manga som var utkladda. Det blev ju Hockey saklart och det var faktiskt ratt kul, lattare att fatta an fotboll >)
Sedan var det ju NFL ocksa, Titans vann, woohoo. Vi satt i varmande sol halva matchen innan den gick ned.
Idag tog vi en sista shoppingrunda pa Wolfchase och Sedan at vi lunch pa The Comissary. Ett ord: MUMS.
Vi bestamde oss for att nasta gang Mike kommer pa besok maste han aka dit.
Det var en lite sunkig restaurang, som sag halvt forfallen ut, men maten var de bsta jag atit ute pa hela veckan.
Nu ska jag ut i solen med min "Coconut cream pie" och njuta den sista tiden inna vi maste sticka.


P.S Vem ar DH hos pa tisdag???


RSS 2.0