Shopper bopper


Idag har jag shoppat lite med syster yster. Och lunchat med mommi. Samt ringt och beställt bord på Restaurang Tågarpsvägen.
Jag köpte foundation, en t-shirt och en almanacka på Åhlens. Sen blev det kläder åt Viggo på Lindex och en huvtröja med spindelmannen åt Wille på H&M!
Det är sååå kul att köpa saker till ungarna. Man blir lite beroende. Men som ansvarstagande moster måste ju jag se till att barnen får snygga kläder! hihi.

Efter en tupplur och en prommis med Grey gick jag ner till MQ för en kofta jag såg där förra månaden, urhärlig med "päls" fodring. Och så blev det en ny vinterjacka när jag ändåvar igång:D

Imorgon blir det äntligen sovmorgon efter 3 dagar med 6:30 morgnar.


Star of the show!


Underbara söta "lilla" Viggo!


TADA!


Nu har jag blivit moster igen. Viggo kom igår. Det blev akut kejsarsnitt för han är en stooor bebbe och kunde inte komma ut. Mamma har redan sett honom och Mia ska dit idag men jag jobbar så jag får vänta till imorgon. :D

Jag vill köpa en velour mysdräkt, mmm såg en fin i H&M katalogen. Och så vill jag ha en ny pyjamas. Och en vinterjacka. Skor. Koftor. Hehe.

Dags att gå ut med Grey. Längtar till imorgon.




Sailor Moon


Har hittat alla säsonger av Sailor Moon på tradera och är riktigt sugen på att köpa. Me likes Sailor Moon. Haha för jag är en nörd. Lika bra att acceptera det:D
Snart är det dags att gå till jobbet, skulle egentligen vara ledig idag men de behövde extra personal, 3 timmar hit eller dit.

Ikväll ska jag försöka tvinga B att se film och mysa med mig, hyra en film kanske?

11 oktober


Det var ingen långsam start på jobbet imorse. Automaterna funkade inte så det blev lite manuell check-in. Sedan började de funka igen bara de att de sorterade bilar i bana 37 och 40. De tyckte jag var konstigt eftersom vi bara har 20 banor. Haha.

Nu är det snart dags att jobba igen. Suck, förhoppningsvis är det lugnt, jag är så trött. Hösttrött. Borde köpa vitaminer och bli lite piggare :D

9 ska ju egentligen ha sin bebbe idag, men den verkar trivas bra inne i magen. Men vi vill att bebben ska komma!!!


Svensson familjen


 

Äventyret på Ikea igår gick över förväntan, inga bråk mellan mig och B, vi brukar alltid vara oense om något när vi ska handla inredning. Vi kom hem med en extra hurts till skrivbordet.

Vi spenderade halva kvällen igår med att montera ihop allt utom persienner och min byrå, det fixade vi idag. Vi köpte en matta att ha under soffbordet och den och persiennerna har gjort det mycket mysigare här.

Idag satt jag på jobbet i 3h och gjorde ingenting, lågsäsong är hur kul som helst, massa tid att läsa tidningar :D


Killing time


Har nyss jagat ut två getingar ur lägenheten, dumma var de. Grey ligger i sin korg och glor ledsamt på mig.
Jag äter frukost, oboy och två rostade mackor med choklad. Haha, lyxfrukost mitt i veckan.

Jag har hunnit städa lite och handla, ikväll kommer syster 1 &2 hit och ska dricka te o se desperata hemmafruar. Mys. Jag var ju förståss tvungen att gå ner till Röddingebergs och köpa massa gott nytt te til dem.

Nu sitter jag och väntar på B, han skulle jobba lite idag innan vi skulle till Ikea, taskigt tycker jag, för jag ville åka vid 9 imorse. Men han skule försöka vara hemma innan 12. Bäst för honom att han är det. Morr!

Oktober


Förutom tatueringen igår så skaffade jag också ett par "Skullcandy" hörlurar som jag suktat efter rätt länge nu. Och en mobil, min gamla är paj, när man öppnar den så syns inte displayen utan man måste stänga och öppna igen. Så nu har jag köpt en helt vanlig, söt liten rosa mobil.



Imorse var ju katamaranen inställd. Povl Anker seglade istället. Det var en massa ringande fram och tillbaka, Rönne har inte så bra kommunikation sinsemellan. DSB tåget ville inte vänta, så våra resenärer som skulle vidare med tåg fick ta pågatåget.

Nu är det Oktober, redan. Denna månaden lär bli spännande, syster yster ska få en bebbe, det ska bli sååååå mysigt. Nu bebisdoft, pytteytte små kläder (fast 9 är orolig att bebisen kommer vara gigantisk). Barnkammare. Jag längtar.

I'm a star


Idag begav B och jag oss till Simrishamn och Body Upgrade. Jag var lite nervös, B tyckte jag var larvig. Men det gick bra, inga svimmningar, inga spyor, haha.
Det gjorde inte alls så ont som jag hade trott, men lite ont gjorde det ändå :D

Uuush imorgon är båten inställd på morgonen. Vill inte!!!!

RSS 2.0