H&M



Jag tänkte att jag skulle skriva ett nytt inlägg men har svårt att komma på något att skriva om. Kanske ska jag skriva om jobbet, eller om Linns End of the world party som är högst på listan över saker jag längtar till just nu. Måste gå till systemet och köpa lite cider. Och en present till Bunny ofcourse, fast inte på systembolaget.

H&M katalogen kom, ojoj, inte bra fåor Soffis bankkonto, för skojs skull gick jag in på deras hemsida och lade allt jag ville ha i "kundvagnen" det blev en mysig summa kan jag ju säga. Men det gäller att prioritera som pappa skulle ha sagt, eller var det B som sa så?

Jag får helt enkelt välja ut de jag behöver mest. Som en kjol, ett par långärmade t-shirts, en höstjacka, en klänning en kofta eller två. Nej det blev fortfarande ganska mycket pengar... hur ska man välja vad man behöver mest? Det här var ju svårt. Avbetalning?

Och pyjamasbyxor vill jag också ha.


Harry Potter

Idag ska jag gå och se Harry Potter med Kitty och Co. Jag är pirrig och förväntansfull, fastän jag inte är något extremt Harry Potter fan, jag har läst böckerna och sett filmerna så man blir ju lite excited.
Jag talade om för mina två kära systrar att jag skulle gå på premiären, den ena (kolare) av dem blev lika excited som jag, medan den andre kungjorde att hon inte gillar Harry Potter. Vänta lite. Hold up!

Inte gillar? Inte gillar ?!?!?!

Hur kan man inte gilla Harry Potter?! Like Hello! Det är fel. Det är som att inte gilla sin morsa, det är något man bara gör, automatiskt.

Så självklart är jag lite besviken på syster. Hon måste omskolas. Planen går så här: SYster 1 och jag får i samlad trupp (kanske med hjälp av syster 1s loverboy, Handyman) binda fast syster 2 och tvinga henne att lyssna på oss när vi läser böckerna för henne och sedan sätter vi filmerna på repeat i dvd-spelaren tills hon har lärt sig tycka om Harry Potter. It's foolproof!

OMG


Jag fick nästan en stroke!



http://www.youtube.com/watch?v=s_Y5wmz537g





Tired


Snart ska jag bege mig till jobbet. Och jag är redan trött. Det känns som jag nyss kom hem ju. Är inte ledig förrän på torsdag så det är väl bara att bita ihop. Fast jag skulle hemskt gärna vilja krypa ner under täcket igen och sova ett par timmar till.

Men men. Man kan väl inte vara pigg jämt. Imorgon blir dock änny jobbigare, en 10h dag, det blir att gå och nanna så fort jag kommer hem ikväll om jag klara mig vaken igenom den dagen.

Ush, nu ska jag sticka.






Soffi orkar inte...


Jag är trött. Orkar inte uppdatera ordentligt. Orkar inte väcka migsjälv tillräckligt mycket för att skriva något gulligt eller fyndigt.
Har gått som i en dimma i ett par dagar nu, har inte lust, har inte ork. Orkar inte anstänga mig för att vara trevlig och sällskaplig. Förlåt ni som får lida av mitt apatiska tillstånd. Hoppas det går över snart. Att inte vara gamla glada positiva Soffi gör mig bara ännu deppigare och stressad.







När Soffi har tråkigt....


Blir det här resultatet.

Framsteg.


Nu är vi snart klara med vardagsrummet, eller vi och vi, det är B som gjort allt jobb, plus Bs pappa som kom igår och hjälpte till att måla. Nu ska det bara på ett lager färg till och sedan ska min kära papps hjälpa oss att tapetsera fondväggen. Sen är det ju klart. Woohooo!




^Så här såg det ut igår, innan B började måla.




^Här ska vi ha fondvägg!



Îgår morse såg jag från vardagsrumfönstret att de börjat sätta upp karuseller på ÖP-torget inför munkmarknaden som börjar idag.

Renlighetsfreak


Vaknade idag med huvudvärk. Rullade över på magen för att ta mobilen och kolla klockan, möts av ett berg med hundhår, papperstussar, prislappar och kläder som slängts på golvet och inte lagt in på sin plats i garberoben. Med ens känner jag humöret sjunka i botten. B tror att jag är sur på honom för att han var ute på fest med Wallander-gänget igår.
Jag avskyr oreda, och morrar lite på B om att det ALLTID ser ut som skit hemma hos oss. Nästa steg är att jag faktisk blir sur på B, varför? Jo för att han aldrig hjälper till att städa (det gör han förståss ibland, men han är riktigt usel på det). Så jag kastar mig ur sängen och springer runt i lägenheten för att rensa i röran lite, i köket kommer jag på att det är bäst att ta på sig kläder om jag inte vill ge grannarna i huset mitt emot en show.
Så jag dundrar in i sovrummet igen och drar på mig jeans och linne för att sedan fortsätta med disken.

Det är fortfarande inte som jag vill ha det, skinande rent alltså. Men eftersom B ligger i sängen med huvudvärk och illamående (bakfylla) så tänkte jag skona honom genom att inte dammsuga förrän han bestämt sig att gå upp, eller iaf i en halvtimme till....



^Soffi larvar sig i hissen!

RSS 2.0