Halloween.


Snart är det Halloween. Först är det en Halloween fest på Rönnen sedan är det en på KB med Kåren och efter det bär det av till Göteborg och en Halloween fest där "Bloodfeast".
Gissa vad jag ska vara?

På festen med Kåren ska jag vara Freddy Krueger. Jag är mäkta nöjd med den dräkten :D
I Göteborg ska jag vara Batwoman gone batshit med massa blodsplatter.
Den som är nu på lördag på Rönnen vet jag dock inte vad jag ska vara till. Några förslag?



Malmöbons tisdag


Idag försökte jag sova riktigt länge, som jag vet att ett par av mina nya kompisar kan göra. Men byggarbetarna började borra vid kl 8 på morgonen så klockan 9 gav jag upp. Då blev det pannakakefrukost med te. Grey vaknade en timme senare och då gick vi på promenad.
De håller på att byta staketet runt hundrastgården så det blev inget spring men vi tog 20 min på oss och strosade runt och hoppade i vattenpölar.
När vi kom tillbaka tog jag mina kursböcker och begav mig mot de gemensamma utrymmena, där bokade jag tvätttid och satte mig och läste ett par timmar tills det var dags för lunch.
Efter kycklingspett och makaroner blev det en till promenad med Grå och efter det en snabb tripp till City Gross där jag inhandlade WC rent, filmjölk och pepparkakor. På fredag ska jag ha inflyttningsfest så jag får städa till dess.

Sedan satte jag mig i de gemensamma utrymmet igen för att plugga. Nu sitter jag i lägenheten med gamle grå och dricker te. Det här känns riktigt idylliskt just nu.

Imorgon blir det en tripp till Köpingebro för att träffa studiegruppen och sen ska  jag möta systrar som ville komma och se hur jag bor, mysigt tycker jag :D



<3




Diary of a Malmöbo


Snart har det gått en vecka. Grey verkar ta det bra. Jag verkar ta det bra också :D
I onsdags lekte jag med Nalle på stan och på kvällen mötte jag upp ett par kompisar på möllan, alla sjukt finklädda i kostym (förutom jag som hade klänning) eftersom det var Suit Up day!, vi drack öl och myste. Brottades med Andreas på torget och trillade och slog huvudet i kullerstenen, det blev en härlig bula där, haha. Smartare kan man vara.

Så idag har vi tagit det lugnt, Grey och jag, vi har varit en vända i hundrastgården så att han fick springa av sig lite (här är inte så mycket space i lägenheten för bus och spring), och nu inväntar vi mommi som ska komma på besök. Mysigt.
Imorgon ska Malin komma på besök och på kvällen är det fest hos Erik.
 Nästa vecka ska jag prata med skolan om att byta grupp till en med Malmöbor så att jag slipper pendla till Ystad och Sjöbo för arbeten, plus att jag inte riktigt trivs in min grupp.

<3



Malmöit


Då var man i Malmö, i sin studentlägenhet på 27kvm, med nytt internet :D
Jag fick hjälp av pappi, Anders och Mike i lördags med att flytta mina möbler och en liten tripp på Ikea, som var utöver det vanliga (3 vuxna tolvåringar).
Men de hjälpte mig få upp persienner och en hylla och skruvade på benen på sängen (sov säker eller pipp äsker, ville pappa veta).

I söndags började jag packa upp, och då kände jag mig sådär fruktansvärt ensam igen, jag började undra hur det här ska gå? Ska jag verkligen klara av att bo HELT SJÄLV? Eller, jag har ju Grey, men han snackar inte så mycket.
I måndags visade Klas mig en fin promenad runda runt den finaste kyrkogård jag har sett. Han visade mig också en hundrastgård där vi släppte Grey (mycket större än i Ystad) så han fick härja fritt en stund. På kvällen såg vi Ringaren i Notre Dame :D

Idag har jag varit en snabbis i Ystad för att träffa min studiegrupp och hämta post. Grey fick följa med, jag vill inte lämna honom ensam megalänge så här i början.

Imorgon bli det nog en öl på stan med några kompisar och i helgen får vi se vad som händer :D


<3




Lördag


Imorgon gäller det. Då bär flyttlasset av till malmö. Jag är galet förväntansfull. Jag bävar inför Ikea trippen, pengar vad är det?
Jag hoppas att jag inte glömmer något viktigt här i Ystad. Blir så drygt att åka tillbaka för nån dum grej.

Fast på lördagskvällen är det kräftskiva hos syster 2, så det blir en sista natt i Ystad och sedan tåg till Malmö på söndagen för mig och gamle grå för att börja packa upp. Sedan är det ju skola som gäller igen efter praktiken den här veckan.

Ja, det ska bli spännande att bo själv. Och lite läskigt.



 


Praktik


Första dagen på praktiken, eller ja inte riktigt, idag får vi bara en massa information, så första dagen med kidsen är inte förrän imorgon. Spännande :D



Ensam


Idag är en jobbig dag. Idag har jag känt mig extremt ensam. Och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med känslan för jag har aldrig riktigt varit ensam förut.
Det är tjejvecka på G och jag hoppas det är därför jag är så mesig. 

Men vad gör man? Man kan ju inte ALLTID ha sällskap. Så när man är extremt ensam, vad gör man då? 




RSS 2.0