Göteborg



Sitter på bussen på väg till Göteborg! Lycka är att få spendera nyår med Bunny <3
Är dock lite ledsen över att Malin inte kunde följa med =(



Jul


Nu var det nog dags för en uppdatering.
Imorgon åker jag hem, jag ska parkera mig i föräldrarnas soffa och myspysa ända fram till jul, som skall firas med hela stora familjen alla syskon med tillbehör. Den 25 är det julkalas med världens bästa vänner. Och den 30 bär det av till Göteborg för att våldgästa Bunny och McGyver.
Det kommer bli två riktigt härliga veckor men jag kommer att sakna min malmö familj otroligt mycket, Klawsome, Lucia, Adde & Berra.

Idag kommer pappa förbi och tar med sig min packning så att jag slipper släpa med allt på tåget. Jag hade kunnat åka med honom hem såklart men jag har en playdate i eftermiddag så det får bli tååååg imorgon, hoppas de går som de ska, man har ju läst allas skräckberättelser om skånetrafiken på facebook.

Kl 13:45 skall jag infinna mig på skolan för att skriva en respons på en annan grupps redovisning, själv gjorde jag min igår och det var en superhit. Vår lärare var helnöjd. (Vår redovisning var en musikvideo till "Var ligger landet där man böjer bananerna?" samt en kort pjäs. Lärarutbildningen är extremt flummig.

I mitten av januari är det muntlig tenta. Det ska bli spännande. De tentorna jag bävar mest för är salstentorna, jag har aldrig varit bra på skriftliga prov.



Så tråkig uppdatering fick ni idag =)
Här är en bild på Batman.




<3


...


Jag är inte så förtjust i katter.... men nnnaaaahhhwwwww


Förskolan.



När 4-åringarna på förskolan inte kan "Havet är djupt" men sjunger "Love the way you lie" helt felfritt blir jag lite konfunderad. 



<3


Helg... igen ?


Wihoe. Så nu har jag fått ett förråd. Vilket betyder att skrivbordet som legat och skräpat på mina 27kvm har flyttats ner till mitt källarförråd. Nu ska jag bara fixa ett lås så ska jag flytta ner en massa andra saker som mest står i vägen!
Igår var det myskväll med pågarna, Lucia var tvungen att åka iväg så vi fick leka utan henne. Någonstans på bussresan börjar mitt minne svikta dock och jag har en gnagande känsla som säger att jag prövade mina vänners tålamod en del resten av kvällen... =S
T.ex Bunny fick stå ut med lite drunk texting, för henne saknade jag helt plötsligt otröstligt mycket.

Idag blir det dock lite lugnare. Kl 12 är det pulkaåkning i backen utanför mitt hus och ikväll är det slumberparty hos Berra och Adde med skräckfilmer.

Imorgon ska jag åka hem till Ystad och glöggmysa hos syster 1 med resten av familjen. Saknar. Har längtar efter alla syskonbarn väldigt mycket denna veckan så det ska bli supermys.


Om 20 dagar är det jul. Om 21 dagar är det fylleslag med Bunny i Ystad. Jag har bokat en sovplats hos Magnatar =)






<3



P.S Jag blev raggad på av en afrikansk man som heter Antenna.



Swish!


K*k!

Ja.... det gamla vanliga. Skriver så fint så och lyckas sedan radera allt. För att jag är teknologiskt efterbliven.


 


Kyla


Gissa vem som känner sig som en isglass? Jo, jag! Mums.
Det är riktigt ruggigt kallt. Men när solen kikar fram och jag vänder ansiktet mot den blir jag varm.

Jag har fyra par strumpor på mig, men jag känner knappt mina tår. Burr! Kallt!

I helgen blir det sleepover/ scary movies kalas med Malmös absolut finaste.

Mjau.







RSS 2.0