Money money how you thrill me


Idag återupptäckte jag äppelmos. Jag åt det till frukost som topping på min havregrynsgröt. Mumma!
Jag drog också med mig Mia på en lång promenad, var ute i 1.5h, det var superskönt. Sen duschade jag och sov en stund sedan var det dags för att par tuffa timmar på jobbet. Hade problem med en bizzkund som hade bokat 2 bilar på samma bizz. *suck*

Det blir en tuff månad för Soffi, men jag hoppas att när den är över så kan jag köpa en underbar kashmirtröja. :D

Denna månaden har jag utmanat mig själv med att jag inte ska shoppa NÅGOT onödigt förrän tidigast den 15/9. Förutom att lämna in lite grejer på lagning, betala hyra, räkningar och tanka bilen så ska jag försöka se till att pengarna håller sig till slutet av September.

Det kommer bli tufft för det finns så mycket jag vill köpa, gröna kuddar till soffan, bruna kuddar till sovrummet, skoställ och ny hatthylla, massa snygga leggins... the list goes on. Det kommer nog bli jobbigt.

Ben & Jerrys


Oh yeah baby. Baked Alaska! Yummo!
Alla på jobber ska banta, men jag får inte vara med, taskigt! I'm out of the loop. Bara för det ska jag plåga alla och alltid ha med godis och kakor och cola och och och.... PIZZA!

Sen när jag har saboterat allas diet så ska jag själv bli nyttig.

Jag fick sms av mamma idag, hon ville att jag och the sisters skulle slå oss ihoo och baka till hennes kalas, jag ringde Mia och vi bestämde en tid, det blir kul att baka ihop. Heehee.


Wille fyller år idag!


Idag för 5 år sedan föddes William. Och för att fira det är vi bjudna på kalas, jag har hört rykten om Batman tårta och fiskedamm.
Slutade tidigare från jobbet idag, vi var överbemannade samtidigt som båten är försenad på grund av vädret, jag ville inte riskera att jobba så sent att jag missar kalaset så jag tog mig ledigt.
B och jag har myst, ätit lunch som bestod av korv och makaroner hallå? Hur tråkiga är vi, vi är unga och barnlösa och borde äta mycket mer spännande mat än så... men tyvärr är vi alltför bekväma och tråkiga.
Jag har dessutom duschat, så att håret får tillbaka lockarna som jag sov platta inatt.

När lönen kommer då ska det minsann bli pli på mig, jag ska handla hem en massa mat och göra storkok så att man har luncher klara.

Nu är jag grymt sugen på något gott, persikohalvor kanske?





Jahapp


Soffi: *Köper mjöl på butiken runt hörnet, räcker fram visakort och körkort*
Kassör: Har du körkort?
Soffi: Ja.
Kassör: Hur gammal är du?
Soffi: 20. Det sysn inte, jag vet.
Kassör: Jag hadde gissat 12.
Soffi: *Ler och planerar att skjuta kassören med gevär nästa gång*


Det är andra gången i år som någon har gett mig den specifika siffran 12 när de gissar min ålder. Jag vet att jag är liten och allt det där men fortfarande? 12?

Surely one of us is crazy


Jag är avundsjuk. Inte för att det är något ovanligt för mig. Men just nu är jag avis på Malin och hennes saliga lycka! Jag vill också att min kille ska vara romantisk och gå ner på knä och fria.
Romantisk över huvudtaget hade räckt. En oväntad gest, en present en cd med låtar som påminner om mig?
Men han växte ur sin romantiska ådra någongång när han var 17. Jag har försökt väcka den till liv igen men det har varit förgäves så när som på en middag med tända ljus någon gång i kvartalet.

Eller så lever jag i en bubbla och tror att världen ska vara en rosa fluffig dröm?


Tea girl and Mayo man


Det är mitt och Bs alias. Jag är Tea girl, tjejen som dricker te som det vore vatten, och därför kissar jag som en fontän.
B är Mayo man, majonäs är basen i hans matpyramid ändå är han smal som en lyktstolpe!

Jag är glad, för i hela september har jag heltid på jobbet, alltså minst 40h i veckan. Jag är nojig eftersom B är arbetslös nu, tänk så hamnar vi i knipa? Då måste jag har heltid för att vi ska kunna betala hyra och räkningar!

Nojig, nojig, nojig!


Jag ska bli nyttig. Fast det är svårt, men jag vill och just nu (med en kaka i handen) är jag jättemotiverad!

Piccos of the sickos


Här är de urläckra, superheta bilderna på de lika heta gästerna från Linns fest:D

       

    

     

  

Fylleskandal


Äntligen nykter igen. Fy fan vad jag mådde kasst igår, jag orkade knappt kliva ur sängen för att spy, men tack och love gjorde jag det. Mådde kasst ända in på kvällen.
Men nu lever jag igen.
Har jobbat imorse och ska jobba lite till ikväll. Då är jag iaf social.

Det var en kväll att minnas iaf, fy fan vad kul vi hade, singstar och sanning eller konsekvens (elaka verionen). Jag somnade (Läs: däckade) på toan medan B och Lina somnade gott i Linns säng. Har fina bilder på det som jag måste ladda upp senare :D


Hehehe


Jag sitter hemma hos Linn och för att vara helt ärlig är jag ganska berusad. Har delat säng med undrbara, snygg som ingen annan Lina och min B.... haha fast inte på ett snuskigt sätt... hehe... Lina, jag och B hade det riktigt mysigt i sängen!!!

Vi diskuterade vikitga världsämnen och låg tätt intill varann, va? jag är inte snuskig!?!?!?!

RSS 2.0