23

 
Urk och sånt. En sådan kväll liksom.



Utplåning.


Jag hade en dröm inatt. Jag drömde att jag gick i nian igen. Det var bara det att någon hade bestämt att idag skulle alla niondeklassare utplånas. Ja, vi var ju ändå mest till besvär. Någon hade blivit inspirerad av Hitler och vi skulle bli stoppade i gaskammare.
Västervång hade blivit en stor skola, mer lik ett fängelse, med rum fyllda med våningssängar som vi alla nior gömde oss i för att komma undan.
Men så fick jag för mig att det går inte att gömma sig i skolan, jag måste fly. Så jag tar språng och springer allt vad jag kan ut ur skolan och hamnar på en lekplats där en lärare dyker upp med pistol för att jag inte ska komma undan, det är bara att acceptera att det ska vara så här. Men jag lyckas få pistolen ut hans händer och fortsätter springa bara för att efter en stund hamna på mitt gömstädde under våningssängen i skolan igen....

Sen ringde mitt alarm. Dags att gå upp...... jahopp.


Valentines day!


Idag är det alla hjärtans dag.Jag vaknade kl 6 och gjorde mig iordning för föreläsning kl 8:15. När jag anländer på skolan tycker jag det ser lite tomt ut. Jag möter en klasskamrat. "det är väl förläsning kl 8?" frågar jag "Nej, den är inte förrän 10:15" upplyser klasskamraten. Jahopp. Så jag har parkerat mig utanför föreläsningssalen i hopp om att tiden ska gå fort.
När skolan är över för idag ska jag möta Tim och gå på alla hjärtansdag äventyr. Det ska bli mysigt.

I helgen hälsade Tim och jag på familjen. Vi firade mommi och systers födelsedagar. Det var underbart att träffa alla, det händer ju mer sällan nuförtiden. Så mysigt också att leka lite med kidsen. Det är skönt att de inte blir så blyga för mig när jag inte träffat dem på länge.

Nu i mars ska jag hjälpa Mia och Anders att passa Wilsing och Neabea medan de går på kurs ett par onsdagar. Inte helt fel tycker jag. =D


<3


RSS 2.0